Wedvlucht prijzen

Waardebonnen
Deze prijzen worden vervlogen op de 100ste prijs, en een prijs voor de laatste prijs op de uitslaglijst. Zijn er op vluchten minder dan 100 prijzen, dan valt de prijs op de 50ste , de 25ste of de 10de prijs.
Bij de ZLU vluchten ontvangt de 5de prijsduif van het samenspel Beek – BUG, en de laatste prijsduif van het samenspel Beek – BUG een waardebon. Een liefhebber kan per vlucht maar één waardebon winnen.

Deze 2 waardebonnen worden vervlogen op elke vlucht, exclusief de ‘Training‘ vluchten (zie vliegprogramma Afdeling Limburg).

Juist getekende prijs per vlucht.
Diegene die het eerst met een getekende duif ook dezelfde prijs behaalt krijgt 10 Euro. Bijvoorbeeld de 1e prijs met de 1e getekende of de 10e prijs met de 10e getekende. Dus indien de 1e prijs met de 1e getekende en de 3e prijs met de 3e getekende wordt behaald dan krijgt de 1e prijs met de 1e getekende de extra prijs. Indien deze prijs niet wordt uitgevlogen dan gaat de prijs naar de volgende vlucht van die categorie.

Deze ‘getekende’ prijs wordt vervlogen op elke vlucht, exclusief de ‘Training‘ vluchten (zie vliegprogramma Afdeling Limburg).

Sponsorprijzen.
Op de aangegeven samenspelvluchten worden de sponsorprijzen gewonnen met de 25e  prijs (1e sponsorprijs) en met de 125e prijs (2e sponsorprijs).

Op de ZLU-vluchten wordt de 1e sponsorprijs gewonnen door de 10e prijsduif van het samenspel Beek – BUG en de 2e sponsorprijs door de 25e prijsduif van het samenspel Beek – BUG.

Indien er bij de samenspelvluchten geen 125 prijzen zijn dan wordt de prijs gewonnen door de 60e prijs en indien er bij de ZLU-vluchten geen 25 prijzen zijn dan wordt de prijs gewonnen door de 15e prijs.

Per vlucht kan er per liefhebber maar één sponsorprijs worden gewonnen. Bij het winnen van twee sponsorprijzen, blijft de 1e sponsorprijs staan en wordt de 2e sponsorprijs gewonnen door de 126e prijs (samenspelvluchten) of de 26e prijsduif (ZLU).

Deze sponsorprijzen worden vervlogen op elke vlucht, exclusief de ‘Training‘ vluchten (zie vliegprogramma Afdeling Limburg).

Gewoon een of andere WordPress website