Schenking jeugdleden

De naam zegt het al, onze stichting wil de duivensport in het Samenspel Beek-BUG promoten. Een van de dingen die we willen promoten en stimuleren is het jeugdgebeuren in de duivensport. Het idee kwam om te kijken of we wat voor de jeugdleden van ons samenspel konden betekenen.

Er werd navraag gedaan, en er bleken 3 jeugdleden in ons samenspel te zijn, namelijk Carmelia Meijers, Nina van Es en Michael Vijgen. Er werd besloten om alle jeugdleden 2 jongen te schenken. Zij moesten deze wel in de natour spelen. De Stichting verbond hier ook een kampioenschap aan. De liefhebbers die elk 1 jongen schonken zijn:
* Fam.Jacobs
* Th.Zinken
* H.Smulders
* Trio Winkens-Rothenburg
* H.Lacroix
* R.Abels

Op zaterdag 9 mei om 18u kwamen de jeugdleden met hun ouders naar Beek. In het clublokaal van De Olijftak werden 6 lootjes met namen in een pot gedaan, en om en om konden de jeugdleden een naam trekken van wie een duifje konden krijgen. De jonge duifjes die in het lokaal waren konden ze gelijk meenemen, de rest konden ze bij de liefhebber afhalen. Iedereen was blij, en na nog wat gebabbeld te hebben, en een drankje genomen te hebben, kon iedereen tevreden met hun nieuwe aanwinsten huiswaarts gaan.

Hopelijk blijven alle duifjes behouden, en dat de jeugdleden met de late jonge duiven er een mooie competitie van kunnen maken.

Success ermee !!!!

Uw reporter, Henk